Ontour met Alpha tours!

Door Redactie op Dinsdag 21 november 2017 15:29   amsterdam, eurofleur, light


Ontour met Alpha tours!

HEM - ALPHA Tours komt weer met fantastische uitjes!

Eurofleur in Leusden.

Wij gaan daar een prachtige kerstshow bekijken van meer dan 4500 (!) vierkante meter. Laat het buiten maar waaien, wij zitten lekker binnen en genieten van al dat pracht en praal! Uiteraard zal de koffie met gebak niet ontbreken en daarna kunt u op eigen gelegenheid het tuincentrum bezoeken.

In het restaurant bij Eurofleur heeft u ook de mogelijkheid om eten en drinken te bestellen wanneer u dat wilt. Deze kosten zijn wel voor eigen rekening!

Light Festival

Op deze woensdag gaan wij met de touringcar richting Amsterdam. Hier stappen wij in de namiddag op een rondvaartboot van Rederij Kooij. Wij hebben, onder het genot van een kopje koffie, een mooi uitzicht op Amsterdam. Vanaf het water zien wij vele verlichte kunstvoorwerpen aan ons voorbij gaan.

Dit jaar wordt het Amsterdam Light Festival al weer voor de 6de keer georganiseerd. Zo zijn er meer dan 40 kunstwerken van (internationale) kunstenaars, designers en architecten die de binnenstad van Amsterdam verlichten.

Kunstenaars zijn deze editie uitgedaagd om binnen het thema ‘Existential’ te werken. Met Existential wil Amsterdam Light Festival bezoekers stimuleren na te denken over wat mensen verenigt en welke rol licht hierin speelt. Onder de werken bevindt zich een bijzonder lichtobject van de wereldberoemde Chinese kunstenaar en activist Ai Weiwei.

Wanneer wij de rondvaart hebben gehad vervolgen wij onze reis naar Volendam waar een heerlijk 3-gangen diner ons staat op te wachten.

Kijk voor mee informatie op http://www.alphatours.nl/dagtochten